ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ

Solar tiles Cyprus

SOLRIF

Solar tiles Cyprus

Μια λύση για τη δική σας στέγη

Τα μονοκρυσταλλικά προϊόντα μας εγκαθίστανται εύκολα και ενσωματώνονται απρόσκοπτα στην προϋπάρχουσα δομή οροφής του σπιτιού σας. Περισσότερη ενέργεια για να τροφοδοτήσετε όλα όσα χρειάζεστε.

Ένα ηλιακό κεραμίδι που ταιριάζει στη στέγη σας. Με τη λύση Solrif, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια τοποθετούνται άψογα στη στέγη σας αντικαθιστώντας τα παλιά σας κεραμίδια. Χρησιμοποιήστε τη στέγη σας για να τροφοδοτήσετε το σπίτι σας. Έξυπνο και απλό.

Με τα συστήματα στέγης Solrif συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής ποιότητας με ένα αυθεντικό σύστημα κατασκευής και σχεδίασης.

  • Εγκατάσταση σε όλους τους τύπους στέγης: Το σύστημα Solrif είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους στέγης και μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε υπάρχουσες στέγες όσο και σε κτίρια υπό κατασκευή.
  • Διαχρονικός σχεδιασμός: Η αόρατη κατασκευή πλαισίου καθιστά την αστραφτερή επιφάνεια των πάνελ αισθητικά ελκυστική.
  • Ευκολία εγκατάστασης: Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία του, το σύστημα Solrif μπορεί να εγκατασταθεί πολύ γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Δυνατότητα αντικατάστασης: Παρά την διαχρονική του εμφάνιση, κάθε μεμονωμένο πλαίσιο του συστήματος μπορεί να αφαιρεθεί ξεχωριστά. Σε περίπτωση ζημιάς, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί ολόκληρο το σύστημα.
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Χάρη στην απόλυτα λεία επιφάνεια των πλαισίων, το νερό και το χιόνι απλά γλιστρούν και πέφτουν. Χάρη σε ένα επιπλέον κάλυμμα κάτω από τα πάνελ, το σύστημα Solrif είναι ακόμη πιο αδιάβροχο από τα συνηθισμένα πλακάκια. Και, χάρη στα εξαιρετικά ανθεκτικά άγκιστρα στερέωσης, τα πλαίσια aleo παραμένουν πάντα στη θέση τους.

Μάθετε περισσότερα: https://www.aleo-solar.com/app/uploads/sites/11/2016/02/S79-

Αποτελεσματικά και αξιόπιστα, τα premium φωτοβολταϊκά πάνελ μας, που κατασκευάζονται στη Γερμανία, προσφέρουν ηλιακή εμπειρία χωρίς προβλήματα. Πάρτε τον έλεγχο της παραγωγής ενέργειας και κάντε οικονομίες για να απολαύσετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Η ποιότητα που περιμένετε

Απαράμιλλη χειροτεχνία. Κατασκευασμένο στη Γερμανία. Προϊόντα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τα επόμενα 25 χρόνια.