ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ

Large photovoltaic parks Cyprus

Φωτοβολταϊκά πάρκα μεγάλης κλίμακας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

H Suntechnics με την υλοποίηση του έργου, με στόχο τη μέγιστη παραγωγή ενέργειας και την εύρυθμη λειτουργία του, παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης:
- Απομακρυσμένη παρακολούθηση και υπηρεσία on-call 365 μέρες το χρόνο
- Προληπτική συντήρηση (μετρήσεις, θερμογράφηση, αναφορά)
- Διορθωτική συντήρηση (άμεση επισκευή όλων των τύπων βλαβών)
- Καθαρισμός πλαισίων και βλάστησης

Large photovoltaic parks Cyprus

Το πάρκο στην Αγία Μαρινούδα

Η εταιρεία Suntechnics, θυγατρική του Ομίλου Green Energy Group έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία K. NIKOLAOU & SONS ROADTECH LTD.

Suntechnics έχει αναλάβει την μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και συντήρηση Φ/Β πάρκου με ισχύ 890.72KWp. Το έργο έχει εγκατασταθεί στη Αγία Μαρινούδα της Πάφου και έχει συνδεθεί με το δίκτυο της ΑΗΚ.

Έχουν εγκατασταθεί συνολικά 2344 φωτοβολταϊκά πλαίσια RECOM Black Panther RCM-380-6MH, ισχύος 380Wp το καθένα όπου παρέχουν την ενέργειά τους σε 8 μετατροπείς τάσεις ABB PVS-100-TL-SX2.

Το σύστημα στήριξης ALUMIL HELIOS «στηρίζει» τα φωτοβολταϊκά πλαίσια στις 15ο και παρέχει μια σταθερή βάση για ολόκληρο το σύστημα.

Με τη χρήση του συγκεκριμένου Φωτοβολταϊκού Συστήματος γίνεται μια σημαντική εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 της τάξεως των 1,120 τόνων ετησίως όπου αντιστοιχεί στις εκπομπές CO22 470 αυτοκινήτων.

Large photovoltaic parks Cyprus

Συνεργασία με την IRIS LENOR ENERGY LTD

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την επιτυχία που είχαμε με τον πελάτη μας, στο πρώτο πάρκο μέσω της ανταγωνιστικής αγοράς με ισχύ 890.72KWp, η εταιρεία Suntechnics συνεχίζει και αναλαμβάνει νέα έργα.

Η εταιρεία Suntechnics, θυγατρική του Ομίλου GDL Green Energy Group έχει συνάψει νέα συνεργασία με την εταιρεία IRIS LENOR ENERGY LTD. IRIS LENOR ENERGY LTD.

Η Suntechnics έχει αναλάβει την μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και συντήρηση 2 Φ/Β πάρκων με ισχύ 1.5 MWp το κάθε ένα. Τα έργα θα εγκατασταθούν στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας και θα συνδεθούν με το δίκτυο Μέσης Τάσης της ΑΗΚ.

Σε κάθε έργο, πρόκειται να εγκατασταθούν 4054 HANWHA Q-CELLS Q-CELLS Q.PEAK MONO PERC, ισχύος 370Wp το καθένα όπου θα παρέχουν την ενέργειά τους σε 8 μετατροπείς τάσεις ABB PVS-175-TL-SX2.

Το σύστημα στήριξης ALUMIL HELIOS θα «στηρίζει» τα φωτοβολταϊκά πλαίσια στις 25o και θα παρέχει μια σταθερή βάση για ολόκληρο το σύστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λειτουργία των συγκεκριμένων φωτοβολταϊκών Συστημάτων θα συμβάλει στην εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 της τάξεως των 3,771 τόνων ετησίως όπου αντιστοιχεί στις εκπομπές 1582 αυτοκινήτων.