ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ

Φωτοβολταϊκά συστήματα

EPC Contracts

Το πάρκο στην Αγία Μαρινούδα

Η εταιρεία Suntechnics, θυγατρική του  Green Energy Group έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία K. NIKOLAOU & SONS ROADTECH LTD.

Suntechnics έχει αναλάβει την μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και συντήρηση Φ/Β πάρκου με ισχύ 890.72KWp. Το έργο έχει εγκατασταθεί στη Αγία Μαρινούδα της Πάφου και έχει συνδεθεί με το δίκτυο της ΑΗΚ.

Έχουν εγκατασταθεί συνολικά 2344 φωτοβολταϊκά πλαίσια RECOM Black Panther RCM-380-6MH, ισχύος 380Wp το καθένα όπου παρέχουν την ενέργειά τους σε 8 μετατροπείς τάσεις ABB PVS-100-TL-SX2.

Το σύστημα στήριξης ALUMIL HELIOS «στηρίζει» τα φωτοβολταϊκά πλαίσια στις 15ο και παρέχει μια σταθερή βάση για ολόκληρο το σύστημα.

Με τη χρήση του συγκεκριμένου Φωτοβολταϊκού Συστήματος γίνεται μια σημαντική εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO22 της τάξεως των 1,120 τόνων ετησίως όπου αντιστοιχεί στις εκπομπές CO22 470 αυτοκινήτων.

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Φωτοβολταϊκό πάρκο στο Φρέναρος

Suntechnics έχει αναλάβει την μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και συντήρηση Φ/Β πάρκου στο Φρέναρο με ισχύ 2.89MWp.

Θα εγκατασταθούν συνολικά 6440 φωτοβολταϊκά πάνελ LONGI 450Wp BIFACIAL, και θα παρέχουν την ενέργειά τους σε 16 μετατροπείς HUAWEI 185 KTL. Οι βάσεις στήριξης που θα τοποθετηθούν είναι οι Single Axis της Convert Italia, οι οποίες συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγής.

Μετά την σύνδεση με το δίκτυο, εκτιμάται ότι η εγκατάσταση θα εξοικονομεί περίπου 4.333 τόνους CO2 σε κάθε έτος λειτουργίας του Φ/Β πάρκου.

Συνεργασία με την IRIS LENOR ENERGY LTD

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Η συνεργασία μας με την IRIS LENOR ENERGY LTD στέφθηκε με επιτυχία.

Suntechnics ltd, θυγατρική του Ομίλου Green Energy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των 2 φωτοβολταϊκών πάρκων, Έργα 35 και 43, στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας, με συνολική ισχύ 1.5 MWp το καθένα. Τα έργα έχουν συνδεθεί με το δίκτυο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Η εταιρεία μας, ως Ηγέτης στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση των πάρκων.

Σε κάθε έργο, έχουν εγκατασταθεί συνολικά 4054 φωτοβολταϊκά πλαίσια HANWHA Q-CELLS Q. PEAK MONO PERC, ισχύος 370Wp, όπου παρέχουν την ενέργειά τους σε 8 μετατροπείς τάσεις ΑΒΒ PVS-175-TL-SX2. ABB PVS-175-TL-SX2.

Το σύστημα στήριξης ALUMIL HELIOS «στηρίζει» τα φωτοβολταϊκά πλαίσια στις 25ο και παρέχει μια σταθερή βάση για ολόκληρο το σύστημα.

Με τη λειτουργία των συγκεκριμένων φωτοβολταϊκών Συστημάτων, γίνεται σημαντική εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO22 που συνολικά είναι της τάξεως των 3,230 τόνων ετησίως και που θα χρειάζονταν 100,966 δέντρα να τους απορροφήσουν.

Η εταιρεία Suntechnics, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στην υλοποίηση νέων έργων και στην περαιτέρω παραγωγή και προσφορά ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάρκα χρηματοδοτηθήκαν από την AstroBank, η οποία συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στον τομέα της πράσινης ενέργειας και του περιβάλλοντος.