ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ

Aleo Cyprus

ELEGANTE

Aleo Cyprus

Φωτοβολταϊκό πλαίσιο glass-glass

Αισθητική και εξαιρετικά ανθεκτική, το ηλιακό γυαλί Elegante είναι η τέλεια λύση για την κατασκευή ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών.

Το μέλλον του solar energy βρίσκεται στα κτίρια, για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα και να τους οδηγήσει σε ενεργητική αυτονομία.

Εάν είστε αρχιτέκτονας ή σχεδιαστής κτιρίων, έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα glass-glass Φ/Β πλαίσιο που θα απλοποιήσει τη χρήση της ηλιακής ενέργειας στα έργα σας, χωρίς να διακυβεύεται η αισθητική και η ποιότητα.

Το Φ/Β πλαίσιο Elegante διαθέτει στιβαρή κατασκευή με διπλό γυαλί ασφαλείας 2 x 4mm², αρχιτεκτονικής πιστοποίησης (abZ από DIBt). Τα πάντα για αξιόπιστη ενσωμάτωση Φ/Β σε κτίρια. Το Φ/Β πλαίσιο Elegante είναι ιδανικό για αρχιτεκτονικά έργα όπου η αισθητική μετράει. Μπορεί να ενσωματωθεί σε έργα τόσο διαφορετικά όσο τα ηλιακά carports ή προσόψεις. Εξοπλισμένο με την κορυφαία τεχνολογία υψηλής απόδοσης μονοκρυσταλλικών προϊόντων, το Elegante όχι μόνο θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε ένα κτίριο, αλλά θα κάνει την καλύτερη χρήση κάθε επιφάνειας τετραγωνικού μέτρου για την παραγωγή μέγιστης energy.

Μάθετε περισσότερα: https://www.aleo-solar.com/app/uploads/sites/11/2016/02/GG_Elegante_190W_EN-1.pdf

Αποτελεσματικά και αξιόπιστα, τα premium φωτοβολταϊκά πάνελ μας, που κατασκευάζονται στη Γερμανία, προσφέρουν ηλιακή εμπειρία χωρίς προβλήματα. Πάρτε τον έλεγχο της παραγωγής ενέργειας και κάντε οικονομίες για να απολαύσετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Βιομηχανικές κορυφαίες εγγυήσεις

Θα είμαστε εκεί από την αρχή και καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής των φωτοβολταϊκών σας. Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για κάθε βήμα.
Γι 'αυτό προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο εγγύησης της βιομηχανίας.