Ολοκλήρωση δύο φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 1,5MWp το καθένα, στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας.

Ολοκλήρωση δύο φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 1,5MWp το καθένα, στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας.

 Η συνεργασία μας με την IRIS LENOR ENERGY LTD στέφθηκε με επιτυχία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Suntechnics ltd, μέλος της Green Energy Group έχει ολοκληρώσει και παραδώσει το έργο 35 και 43, με χωρητικότητα 1,5 MWp το καθένα.

Suntechnics ltd as a leader of photovoltaic systems has taken over the Engineering, Procurement, Construction, Operation and Maintenance of two photovoltaic parks in Ayios Ioannis in Nicosia.  The projects have been connected to the Electricity Authority of Cyprus (EAC).

Σε κάθε έργο, έχουν εγκατασταθεί συνολικά 4054 φωτοβολταϊκά πλαίσια HANWHA Q-CELLS Q. PEAK MONO PERC with a capacity of 370Wp each, which provides energy to 8 inverters ABB PVS-175-TL-SX2.

Το σύστημα στήριξης ALUMIL HELIOS «στηρίζει» τα φωτοβολταϊκά πλαίσια στις 25ο και παρέχει μια σταθερή βάση για ολόκληρο το σύστημα.

Με τη λειτουργία των συγκεκριμένων φωτοβολταϊκών Συστημάτων, γίνεται σημαντική εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 που συνολικά είναι της τάξεως των 3,230 τόνων ετησίως και που θα χρειάζονταν 100,966 δέντρα να τους απορροφήσουν.

Η εταιρεία Suntechnics, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στην υλοποίηση νέων έργων και στην περαιτέρω παραγωγή και προσφορά ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάρκα χρηματοδοτούνται από την AstroBank, η οποία συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας στον τομέα της πράσινης ενέργειας και του περιβάλλοντος.